• head_banner_02

Accufill vil delta på 2024 SEMA Show USA

Vi inviterer deg hjertelig til å bli med oss ​​på Automechanika Frankfurt-utstillingen, som vil bli holdt i Tyskland fra 10. til 14. september 2024, Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt am Main, Tyskland. Som medlem av Accufillgroup vil vi vise frem våre nyeste produkter og løsninger avautomatisk dekkpumpeutstyrpå utstillingen og ser frem til å diskutere fremtidige samarbeidsmuligheter med deg.

SEMA Show, USA

Dato: 5.–8. november 2024 Sted: Las Vegas Convention Center, 3150 Paradise Rd, Las Vegas, NV 89109, USA

Stand: 42235

SEMA-Fest_Carousel_Slide_for_show_3
accufill sema-show

Accufillgroup vil presentere de nyeste teknologiene og innovative produkter for å møte de skiftende markedskravene. Vi er ivrige etter å dele våre siste prestasjoner med deg og tilby skreddersydde løsninger for å møte dine behov.

Under utstillingen vil vårt profesjonelle team være tilgjengelig på stand L43 for å gi detaljerte produktpresentasjoner og løsningskonsultasjoner. Vi inviterer deg oppriktig til å besøke standen vår for diskusjoner ansikt til ansikt og utforske potensielle samarbeidsmuligheter.

Hvis du er interessert i å delta på utstillingen, vennligst svar på denne e-posten for å bekrefte besøkstiden. Vi vil sørge for en dedikert representant for å gi deg mer informasjon og assistanse angående utstillingen.

Om SEMA 2024

SEMA Fest samler den fengslende verdenen av bilkultur som bare finnes på SEMA Show med noen av de største bandene innen musikk. Det er en enestående live og episk begivenhet som er en ekte bucket list-opplevelse for musikkelskere og bilentusiaster som alle holdes på Las Vegas Convention Center.

SEMA er en av de tre beste messene for spesialdeler for biler i verden og den største i Amerika. Den integrerer også nettbaserte aktiviteter for å gjøre det mulig for utstillere å samhandle med forhandlere utenfor utstillingsområdet.

The New Products Showcase i utstillingsområdet samler industrieliter og en rekke avanserte produkter, som driver utviklingen av bilindustrien.

For å tiltrekke seg utstillere fra den samtidige AAPEX-messen, har SEMA også utvidet utstillingsområdet for bildeler.


Innleggstid: Aug-12-2024